AMBITIEUZE ORGANISATIES SLAGVAARDIGER MAKEN

Bedrijfsgegevens:

Accretio Automotive

Kamer van Koophandel nummer: 64724913 ingeschreven te Amersfoort

BTW ID: NL001313546B34

Telefoon: +31(0)6-51591029


Disclaimer: 

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website

Accretio Automotive kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doe ik daarvoor mijn uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaard ik geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze site wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door mij niet gecontroleerd op juistheid en kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor deze informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl, en logo's) is eigendom van Accretio Automotive. U mag de informatie van deze website gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op deze website en de hyperlink naar deze website of pagina mede publiceert. Ook laat u de informatie ongewijzigd. Als u de informatie op onze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan Accretio  Automotive vragen.

Over de disclaimer

Accretio Automotive behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze pagina van deze website.

Auteursrechten

Auteursrechten over de inhoud van de totale website zijn eigendom van Accretio Automotive


Site Map


 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn