AMBITIEUZE ORGANISATIES SLAGVAARDIGER MAKEN

ADVIES, SUPPORT VOOR AMBITIEUZE ORGANISATIES

Egbert Reulen

LinkedIN Egbert Reulen


Vanaf de 80er jaren ben ik werkzaam geweest binnen automotive bedrijven. 

Na mijn technische opleiding en IVA Driebergen, heb ik mijn kennis met diverse studies en trainingen uitgebreid. Zoals leiderschap, marketing, management, marketing en financieel, Black Belt Six Sigma (Gothenburg samen met 16 geselecteerde Volvo collega's uit Europa). Daarnaast nog vele andere opleidingen en trainingen mogen volgen. 

Na mijn stageperiode ben ik bewust werkzaam geweest als automonteur bij een Peugeot dealer. Ik wilde zelf ervaren wat dit is. In mijn eerste vaste baan ben ik daarom bewust als receptionist en waarnemend werkplaats-chef aan de slag gegaan. Mijn volgende stap was verkoper van nieuwe- en gebruikte-auto's, verkoopleider, vestigingsmanager en directeur van een dealerbedrijf. 

Mijn kennis en ervaring is daarna verder ontwikkeld bij automobiel importeurs. Bij Volvo Car Nederland ben ik werkzaam geweest op de afdeling District Managent en Dealer Development. Bij Mitsubishi Motor Sales Netherlands als Directeur Sales & Network Development. In die periode heb ik mij nog meer gericht op het ontwikkelen en verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van verbetertrajecten. Dat kon ik doen bij een grote multimerken dealer-holding. Ik hield mij bezig met diverse merken personenauto's, trucks, bussen, een lease maatschappij, schadeherstel en o.a. wagenparkbeheer. Ik heb daarna de kans gehad om aan diverse nieuwe concepten te mogen werken.

Bij Volvo Cars heb ik een 6-Sigma BlackBelt opleiding gevolgd in Gothenburg. Voor nieuwe projecten kies ik graag de passende tools die ik daar heb leren gebruiken..

Mijn ervaring binnen nationale- en internationale automotive-projecten, vormen een goede basis voor nieuwe projecten. Het heeft mijn voorkeur om projecten vooral praktische te benaderen. Met de juiste focus om projecten naar een goed eindresultaat te brengen. Zowel dealers, importeurs of automotive toeleveranciers, die worstelen om hun doelen te realiseren ondersteun ik graag. Dat geeft energie! 


Voorbeelden eerdere projecten: 

 • Dealerbedrijven remarketing project
 • Importeurs (Volvo) 
 • Trucks (DAF)
 • Autoveiling bedrijven (Fleetselect/BCA autoveiling)
 • Businessplan begeleiding voor 14 bedrijven op basis van een eigen ontwikkelde template
 • ICT Dealer Management Systeem implementatie
 • Wagenparkbeheer proces
 • Leverancier schuifdaken en nautica producten


Hoewel mijn achtergrond binnen Automotive ligt, blijkt dat veel onderwerpen universeel zijn en zelfs als vernieuwend gezien kunnen worden binnen andere branches. Bel mij daar gerust over.

Accretio Automotive

"Accretio" in de bedrijfsnaam. Dit staat in het latijn voor "groei" of "ontwikkeling", en daarmee past "Accretio Automotive" uitstekend bij mijn drive. Groei of ontwikkeling is iets waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Een mooi resultaat werkt zeer motiverend  voor de ondernemer en zijn medewerkers. Prachtig als je dat met elkaar kunt bereiken.

Interesse? 

In een persoonlijk gesprek ontdekken we samen hoe jouw doel bereikt kan worden.

Accretio & Partners

Naast Accretio Automotive ben ik ook verbonden aan Accretio & Partners. Het bedrijf waarin online Business Intelligence (BI) View-In dashboards ook voor de automotive branche ontwikkeld wordt. Hiermee zijn prestaties (KPI's) eenvoudig dagelijks te volgen. Je kunt tijdig met de juiste acties zaken bijsturen. 

Beschikbaar in de cloud 24/7 en te benaderen op je computer, tablet of smartphone. 


ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Verbeteringen realiseren in een onderneming vraagt om

KENNIS, ERVARING, INZICHT EN FOCUS

Projecten er even bij doen ...         mislukt helaas maar al te vaak! 

Mag ik je daarbij helpen?


Belangrijkste kennis- en ervaringsgebieden:

 • Personenauto's
 • Trucks 
 • Leasing
 • Wagenparkbeheer
 • Schadeherstel
 • Sales
 • Aftersales
 • View-In dashboard (Accretio & Partners)
 • Veilingen van gebruikte auto's 
 • Remarketing Used Cars
 • Business Recovery
 • Business plannen (Template en opvolging van resultaat)
 • Businessplanning en (team) begeleiding
 • Trainingen binnen mijn vakgebied
 • Ontwikkeling van maatwerktrainingen

 

Missie: ambitieuze organisaties slagvaardiger maken

Waarden: Integer, transparant, zorgvuldig en met respect

Normen: Eerlijkheid, betrokkenheid, resultaatgericht, onafhankelijk

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn